fredag 2 september 2011

Happiness

Det finns egentligen ingenting som utifrån skulle kunna göra mig lycklig. Lyckan kommer innifrån. Mer pengar gör livet mer bekvämt men det gör mig inte automatiskt lyckligare för det. En fungerande kärleksrelation skulle kunna skänka mitt liv mer mening men det förutsätter att jag älskar mig själv först innan jag kan älska någon annan. Oh stora ord. Vet inte varför jag var tvungen att skriva detta men jag går ofta omkring och funderar på de stora frågorna i livet.

En gång dejtade jag en kille som liksom inte verkade tycka om mig. Jag förstår nu såhär i efterhand inte varför jag träffade honom ändå. Men jag tror att jag dras till de trasiga eftersom jag själv är lite skev. Nåväl han kanske lärde sig något på detta även han. Jag ska aldrig mer dejta någon som inte gillar mig. Det finns ju massa som gillar mig och varför inte ta en av dom

Jag pluggade idag och läste hel aavsnittet om stadskörning en gång till. Nu tror jag att det mesta sitter. Jag ska bryga en kanna kaffe och plugga lite till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.