måndag 26 september 2011

Decay

Allt bara suger hästballe just nu. Min lön har inte kommit och jag messa chefen och hon sa då att hon visst hade satt in den på mitt konto men den har ju inte kommit likförbannat. Vad ska en göra? Jag måste ju betala räkningar och skit. En till sak som suger är att jag har en massa dyra krediter på kläder jag har köpt. Hur kan man vara så jävla dum att man drar på sig sånt? När man ändå är så fet att man växer ut allt i ett huj. Ja nä så illa är det inte jag hade faktiskt inte gått upp något alls idag på vägningen så det var ju bra. Nästa vecka så ska jag ha gått ner 1 kg minst. Sen är det det här med sömnen, jag har fan i mig blivit tablettmissbrukare för jag käkar typ 2-3 sömnisar varje natt för att få tyst i skallen. Tur att jag inte dricker on top of it all. Jag vaknade tidigt i vanlig ordning och så var ciggen slut så jag tog mig ner till seven eleven och köpte snap cigg. Jag röker inihelvete mycket också. Det måste jag absolut sluta med. Jag kollade på Lyxfällan om den här stackars tjejen som hade satt sig i skiten ekonomiskt med massa skulder hos kronofogden. Det där kan ju vara jag om ett par år. Hon rökte också skitmycket för över 2000 spänn i månaden. Sen är det det här med mina tänder, en paradontolog sa ju att dom kommer att ramla ur för att dom är i så dåligt skick och jag har inte råd med några implantat.- Ska jag gå tandlös? Som tur är i varje fall så har jag kollat upp nåt ställe som hjälper fattiga människor med tandproblem. Men jag är ju inte direkt utfattig så jag kanske inte får hjälp av dom ändå. Nåväl, jag gick sen till Katarinahuset och visade sköterskan M bilden som jag hade tagit på Tanya och Nadine och hon sa att hon tyckte att den var fin. Så jag blev glad. M är den enda jag har förtroende för på det där huset. Orkade inte lyssna på föreläsningen på Viktväktarna så jag gick och käkade på restaurang. Jag är då allt lustig. Jag förstår inte på mig själv. Jag menar min dumhet ibland är ju fantastisk. Först betalar man dyra pengar för att gå i viktväktarna för att man vill gå ner i vikt och sen skiter man i att lyssna på goda råd och äter fet restaurang mat istället. Men märk väl, jag åt soppa och den var nog bara 12 propoints. Jaja en dag ska man väl lära sig och poletten ska trilla ner. Den största saken som suger är att uppgiften ska vaar inlämnad på onsdag och jag har knappt börjat.



Jag och inneboende ska ha inflyttningsfest om två veckor. Det kommer att bli fett nice i varje fall. Jag ska öppna min gula änkan då!!

1 kommentar:

  1. Hur gick det med din Abilify, bytte du den till kvällen? Om inte, så gör det NU. Den funkar för att få tyst i huvudet, jag lovar. Tar den varenda kväll. Kram på dig.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.