torsdag 8 september 2011

Bad day

Vaknade på fel sida idag kan man väl säga. Det gick inget bra när jag skulle köra. Gjorde en massa generalfel och jag var liksom inte med i tankarna. Tvi! Sen kom boendestödjaren vid ett och då var jag för trött för att liksom orka göra något. Nu sitter jag och googlar cambridge på nätet och lyssnar på Eric Amarillo. Hahaha. Jag tycker att det låter som han ska börja grina när han sjunger men det kanske är meningen. Han ska tydligen bo här på Söder närmare bestämt vid Hornstull. Ja jag vill inte ligga med honom men det var ju pikanta fakta.

Tror inte jag vill ligga med någon just nu. Jag tänker ligga med någon nästa gång 2012. Inget mer hanky panky 2011. Jag orkar bara inte med sånt där larv. Sen är det det här med vikten. Jag ska bli av med övervikten först. Men jag går ner av hälsoskäl och inte för att folk först och främst ska tycka att jag är snygg. Men jag kommer ju kanske behöva göra en bukplastik och ev en bröstoperation för allt lär ju hänga och fladdra efter att så många kilon har försvunnit. Men det blir ett senare problem.

Vet inte vad jag ska skriva. Jag skulle kunna vända in och ut på mig själv och liksom lufta varenda litet skrymsle och vrå i mitt inre men jag känner inget behov av det. Ibland blir jag lite väl privat det vet jag och ibland inte alls så, det vet jag. Jag ligger på soffan och tittar på molnen som flyger förbi. Jag bor mittemot ett café som heter Pierrot och där brukade man hänga i tonåren för sisådär 15 år sedan. Nu har cafét bytt ägare och jag tycker inte att det är lika mysigt som förut. Jo jag såg den här filmen "Apflickorna" och den var ju riktigt bra. Mycket intressanta täta stämningar och bra originell historia. Jag tänkte på det att när man har en väninna så kan man ibland tänka såhär att tänk vad bra det vore om vi blev kära och inledde en kärleksrelation för man tycker ju om människan så mycket men så har jag ju inte den läggningen. Inte för att jag inte varit intima med andra kvinnor men jag är ju heterosexuell och jag vill ju ha barn.

1 kommentar:

  1. Det är ju ett klart problem när man inte är lagd åt det hållet, jag har haft en liten crush på ett par av mina väninnor men inte mer än så och har inte känt någon sexuell attraktion till en kvinna på det sättet. Men man ska aldrig säga aldrig även om jag i nuläget inte alls vill ha en partner, av något kön.
    Kram på dig, man kan inte vara med i matchen alla dagar.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.