tisdag 20 september 2011

Check up

Just det jag jag pluggar ju faktiskt på universitetet nu får jag skärpa mig och börja beta av kurslitteraturen. Jag måste läsa ut en hel bok från pärm till pärm. Vad har jag gett mig in på egentligen? Jag är ju smart och har läshuvud men nu har det kommit så himla mycket saker emellan att jag bara inte kommit mig för att läsa.

Idag är en sådan dag då jag bara ältar alla pinsamma saker jag har gjort i hela mitt liv och det är många. Ojoj jag vet inte om jag vågar ge något exempel ens men en gång när jag gick på filmskola så hånglade jag upp en kille på skolan när det var fest. Jag drog ner honom i källaren och sen skämdes jag jättemycket för det. Det var väl inte så pinsamt egentligen för det är ju sånt man gör. Men ändå.

Jag har även stalkat folk som jag har varit intresserad av och det är ju pinsamt. Jag blev stalkad själv en gång och det var lite obehagligt. Men jag fick väl smaka på min egna medicin. Nä nån tur med killar har man ju som sagt inte  haft tyvärr. Men hey jag har ju lite tid på mig. Kanske träffar jag någon snart jag med. Men jag tror att jag ska lägga ner letandet. Plötsligt står han där.


Snackade med en tjej på en fest en gång som sa att hon fick lägga ner sin blogg för att hon fick en stalker. Jag har nog inte fått några stalkers genom bloggen inte som jag har märkt av i varje fall. Men jag är ju inte så himla intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.