torsdag 22 september 2011

Blame it on the girls

Nä jag ska läsa ut en bok i helgen. Det ska jag nog klara för det är ju inte det att jag inte kan det är bara att jag kanske är lite lat. Boken vi ska läsa ska man skriva en recension på till skolan. Det är max 500 ord så det gäller att man väger orden på guldvåg. Det är en bra övning tror jag.

Jag hade satt på mig lösögonfransar med pärlor på. Jag sätter alltid på mig som på ett sätt så att det verkligen ser fake ut för jag tycker att det är fint. Jag ska göra en ny liten undersökning på bloggen. Jag tycker alltid det är intressant att höra vad ni tycker. Jag ser inte era IP adresser när ni röstar. Så ni kan vara lugna.
 Tänkte göra en undersökning som jag gjorde i min wordpress blogg om vad ni tycker att jag ska skriva mer om så skriver jag ett jättelångt inlägg om det ni har valt som favorit. Förresten kan man få skriva gästinlägg här också om man vill. Ni kan kontakta mig genom min e-mail om ni vill: beatrice.wahlberg@gmail.com

1 kommentar:

  1. Jag skulle aldrig kunna bära lösögonfransar, jag känner mig alldeles för uttittad även om jag tycker att det är skitsnyggt inbillar jag mig att folk tittar och tycker att man ser ut som en hund med hatt, typ. Props till dig som vågar bära dem!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.