söndag 18 september 2011

Supreme

Jag är kattvakt just nu åt en liten katt. Det har gått bra, hon har fått mat och jag har rensat kattlådan. Jag är ju en kattmänniska mer än en hundmänniska i varje fall. Men jag tänker inte skaffa några egna husdjur innan jag blivit bättre på att ta hand om mig själv. Men jag skulle gärna vilja ha en liten katt som skulle få heta Debbie eller Prince det beror på om det var en hona eller en hane. Debbie efter Debbie Harry och Prince efter Prince artisten. Jag har sign of times som ringsignal på min mobil. Jag är som sagt uppvuxen med sån musik.

Gått med i Viktväktarna igen för sjunde gången. Hoppas det funkar nu. Jag ska verkligen följa deras program till punkt och pricka. Jag ska laga maten själv, mäta och väga den och inte äta ute på restaurang. Det kanske var ett misstag att jag köpte det där pulverpåsarna men jag kan ju använda dom också.

Igår var det en gubbe som ropade efter mig när jag skulle in i porten och jag vände mig om och då gjorde han tummen upp och sa "You're beautiful" Jag blev jätteglad. För det kändes som han menade det. Inte bara nåt han sa. Jag får ibland höra att jag är vacker men jag kom ihåg i skolan i nian så var det några killar som hette Ludde, Anders och Dimman som kallade sig 3 compadres eller hur det stavas och de satt alltid på lektionerna och psykade mig och sa hur ful jag var. Jag tror så här att om det finns 100 som tycker att man är snygg så finns det alltid 100 haters som inte tycker det. T om en top supermodell har ju fans och haters.

2 kommentarer:

  1. Hej har du testat intervallträning någongång? Du börjar i lugn takt, ökar sen när du känner att det tar emot för mycket så saktar du ner igen håll på så från att börja med minst 30 min, till att öka på minuterna och du kommer komma upp i fler minuter och förhoppningsvis så kommer du fortsätta träna och tycka det är kul och hoppas du kan förändra maten med successivt, du har ju viljan att vilja gå ner så du kommer klara det!! :) (ps. Jag tyckte också det var jättejobbigt att träna först, men hittade tillslut ett sätt som funkar hittills i varje fall, så från att ha tränat från 30 min en gång i veckan till att längta träna i 3 timmar minst varje dag i veckan) Jag hoppas du lyckas nå ditt mål, vet hur det kan kännas!! - Kramar

    SvaraRadera
  2. Nej det har jag inte testat. Det var ett bra tips! Jag har ju haft perioder då jag faktiskt har tränat 3-4 ggr i veckan och tyckt att det varit kul så det är klart att jag kan komma dit igen. Kramar!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.