lördag 31 mars 2012

My desire

Jag fick tag på en biljett till Donna Scam så nu letar jag bara efter nån snitsig trasa att ha på sig ikväll. Hela den här helgen går i lesbianens tecken. Det ska bli skönt att gå på en klubb som är lite annorlunda. Jag gillar inte köttmarknader. Tycker att det ska vara lite mer sofistikerat. Jag hoppas att det blir så ikväll. Att sexuella spänningen ligger i luften, att man kan ta på den. Men ingen håller på och tafsar och trycker sin kuk mot ryggen på en om man inte vill det förstås! Haha.

Jag drar mig undan sexuella kontakter nu om jag inte är rejält på lyset av en mängd olika anledningar. Jag känner mig oattraktiv som jag ser ut nu. Jag har aldrig varit såhär tjock i mitt liv. Det är rekord! Jag menar jag är ju enorm. Obese! Hemskt är det men den goda nyheten är att jag har gått ner sen förra veckan. Men det är något nervöst över hur jag äter. Alltså på vilket sätt. Men på torsdag ska jag på besök på överviktsenheten så jag hoppas att de kan hjälpa mig eller lotsa mig vidare till nån annan som kan hjälpa mig. För jag behöver hjälp. Jag har grava problem.

Slog på TV:n som hastigast igår innan jag skulle lägga mig och då visade de "Min stora kärlek" som handlar om en kille som är superytlig och då får han en trollformel kastad över sig att han ska se kvinnors inre skönhet. Han blir kär i en jättetjock tjej för han ser henne som smal. Det är lite konstig logik i filmen. Sen är  Jason Alexander med som spelar George i "Seinfeldt" och han är ju verkligen inte snygg och Jack Black är ju rätt kraftig själv. Fattar inte!Men det är väl effektiv underhållning I guess.

Nu ska jag till biblioteket innan de stänger!!

1 kommentar:

  1. kikar in med en liten god natt kram..
    Hoppas helgen varit bra

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.