tisdag 27 mars 2012

rouge in love

Jag drog ut ett kontoutdrag. Fan vad jag handlar alltså. Mest är det småsummor. Men många bäckar små....
Idag var jag på väg att köpa ett läppstift. Lancome- rouge in love. Vilken läcker färg alltså. Men jag har inte råd. Fan vad jag älskar läppstift!! Kanske har råd om jag äter nudlar i en vecka....

Ibland när jag skriver denna blogg känns det som om jag sprider ut ett dåligt rykte om mig själv. Folk gillar ju att gotta sig i andras elände. Jag ska inte skriva om mitt sexliv i varje fall. Men jag kan inte låta bli...hehe. Men vem fan bryr sig egentligen!!Senast någon tog i mig var i oktober. Oktober! ja han den där engelsmannen räknas inte för han var ett svin. Jag har suddat ut honom ur minnet. Varje gång jag går ut på krogen blir jag jättedesperat och lägger in värsta offensiven på första bästa och alla nobbar. Inte så konstigt menar jag. Jag hoppas verkligen att jag träffar någon men jag ser ingen i sikte. Det är tomt och dött.

3 kommentarer:

  1. Fast en desperat jakt på krogen signalerar ju ett sökande efter den tillfälliga kontakt du annars säger dig inte vilja ha. Det blir liksom en tanke som slutar med en motsägelsefull handling, om man säger så... /Näsan

    SvaraRadera
  2. Bea, du skönskriver inte ditt liv och det gör dig väldigt speciell. På nätet ska alla hela tiden vara så jävla lyckade och lyckliga, Facebook är helt sjukt på det sättet. Det sitter på allvar folk och hela tiden skriver om hur bra ALLT är i deras liv. De fattar inte att alla vet att det inte är sant. Livet är inte alltid bra, inte ens för de som är lyckade eller lyckliga. Det är båg. Du är stark som skriver om ditt liv som det verkligen är. Kram!

    SvaraRadera
  3. Näsan: Jo men man blir ju liksom annorlunda när man blir full. Då rasar allt det där att jag ska inte bara ha sex osv. Jag är värd ett förhållande und so weiter. Men du har rätt att det är motsägelsefullt.

    Jenny: Ja det är sant. Facebook är ju helt sjukt. Jag visar saker som de är för mig för det mesta.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.