lördag 24 mars 2012

No self esteem

Mår dåligt. Jag har svårt att gå för att jag är så tjock. Jag bara vräker i mig fel mat. Jag tror att jag har någon form av ätstörning. Men till middag så hällde jag jag upp massa grönsaker i en skål och frossade. Det var ängssyra, persilja, lite avokado, lite pinjenötter och ärtskott. Till det åt jag lax. Till efterrätt blev det ananas. Gott och nyttigt!

Men till varför jag mår så dåligt. Jag går ju runt och känner mig totalt misslyckad jämt. Jag är ful, fet ja det är jag ju och dum i huvudet. Jag är desperat efter kille och slarvig och stökig otrevlig osv. Kan inte komma på att jag har en endaste positiv egenskap just nu. Johanna övertalade mig att gå ut och jag åkte till Östermalm för jag skulle till en Loppis på Sandhamnsgatan. Det var fullt med folk där. Jag använde mig av GPS när jag gick. Brukar inte göra det för jag hittar alltid. Men nu var tankarna bara ett trassel. På loppisen var det proppat med folk och jag var inte på humör för att handla begagnat. Men det var fin lokal i varje fall.

Hoppas inte jag håller på att bli sjuk igen. Jag har inte slarvat med medicinen. Så det är inte det. Jag tröstshoppade påfågelsörhängen och en rosett att ha i håret. Det var 20 % rabatt. Det blev 131 kr sammanlagt. Ikväll ska jag på Burkläsk och kanske Donna Scam på Nalen nästa vecka. Det var den där lebbklubben jag snackade om. Det blir nog bra.

Förlåt det här inlägget blir lite rumphugget men jag måste till jobbis.

1 kommentar:

  1. Man har sådana dagar bara Bea, då man känner sig dålig och fel. Det är du inte hur som helst, så det så!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.