tisdag 13 mars 2012

Ifred

Gick längs Årstaviken igår. Jag tycker både om och inte om att gå denna sträcka. Det är ju skönt att vara ute i "naturen". Så nära man kan komma i varje fall när man bor inne i stan. Men det är så mycket folk som också går där så man känner att man inte får vara ifred. Jag är verkligen ingen friluftsmänniska och jag tror inte jag skulle orka åka ut till nåt naturreservat. Men jag ska gå en powerwalk idag. Ja det ska jag göra. För det är braför kroppen att röra på sig.

Igår när jag var på Sats så kom jag först för sent till spinningen och då förlorade jag liksom peppen och kom inte i tränings mode så jag gick ut och gav upp. Så därför tränade jag inte igår så det får jag göra idag istället.

Jag är superfet men jag har ganska bra grundfysik. Inga skador och ingen värk. Peppar peppar ta i trä! Jag tycker det är snyggt att vara lite mullig och rund så jag tänkte att min målvikt får bli 75-80 kg. Det jag har emot mig är alla de här jävla psykmedicinerna som har gjort att jag har gått upp i vikt. Men jag måste äta dom och det är ju oftast inte pillret i sig som gör att man går upp i vikt utan den ökade aptiten. De är så läkarna säger i varje fall. Men jag tror medicinerna ställer till med fansskap i kroppen ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.