måndag 2 april 2012

Schupp

Ledsen att jag inte skrev något igår men jag var förtöjd vid sängen inte för att jag var särskilt trött eller bakis. Men jag orkade inte gå upp.

Bögar är så trevliga!! Det  är mycket roligare att vara med än heterokillar som bara sägar  "schupp" på ett sånt här norrländsk vis. Jag pratade med en bög i lördags och vi snackade  om hur det är att suga av en som är omskuren och vi kom fram till att ollonet får liksom en läderhud och blir resistent mot beröring. Det blir jättesvårt ju! Eller? I ett avsnitt i Sex end the City så blir Charlotte helt bestört när en kille inte var omskuren. Ja och hennes karaktär kör ju bara missionären så för henne blir det ju ingen roll!!

Festen var jättefin. Det var jättemycket snygga tjejer som dansade på podier och så uppträdde "Penelope". Hon var jättevacker och som ett fenomen. En dröm eller en hägring. Jag beställde en drink där men den var skitäcklig, Fy! Sen tog jag en taxi hem för jagvar så trött. De andra hade festat till klockan sju men tant håller väl på att bli gammal.

2 kommentarer:

  1. Har du sugit av någon omskuren eller gissar du bara att det känns som läderhud? :P

    SvaraRadera
  2. Nä jag tror inte det. Måste nog ha gissat. Ursäkta.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.