måndag 26 mars 2012

Så det kan bli

Ingen stress idag. Jag tar det lugnt. Har haft lite ångest som vanligt men jag har kunnat hantera den. Jag var förbi St Göran och lämnade blodprov. Sköterskan var jättesur och hade bråttom. Men jag tog inte åt mig av hennes negativa energi.

Gick av från blåa linjen vid T-centralen. Gick sen hem till Söder. Johanna ringde sen. Det känns som hon bryr sig på riktigt. Jag skrev en status på FB att jag mådde dåligt och då var det massa som skrev. Så folk bryr sig visst.

På Katarinahuset lämnade jag en chokladask som jag köpte för 39 kr i en "turk"- kiosk. Ingen var på Katarinahuset men jag hoppas att nån sen får glädje av chokladen. Greven kanske om han gillar choklad. Eller hon som alltid har en massa killar efter sig. Det var skönt att tänka att jag aldrig mer skulle återvända till det där jävla ångest huset. På affektiva enheten är de experter på bipolär sjukdom. Jag tror jag har kommit rätt!

Idag hade jag tänkt se en film av Luis Bunuel på Victoria men jag missade den. Jag läser en bok som heter "Sorgebok" som är skriven av anhöriga till såna som har tagit livet av sig. Det är tungt att läsa men också trösterikt. Sen köpte jag en skitdålig bok för en tjuga som hette "Konsten att vara otrogen på facebook." Larvig och så här "så det kan bli känsla" men man måste få unna sig skräp ibland också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.