måndag 30 april 2012

Nattsvart

Nä ni det är fortfarande nattsvart. Jag har börjat älta saker i det förflutna som jag brukar göra när jag mår dåligt. Det kan vara allt möjligt, alla som jag behandlat illa genom åren. Det är väl inte så farligt, jag menar vissa kanske inte kan förlåta. Men jag har väl inte gjort mer jävliga grejer än nån annan. Men det är ingen idé att älta. Jag har varit taskig mot min storasyster, jag vet inte varför men jag har känt ett sånt hat mot henne. Sen kan jag ångra att jag inte stannade i New York. Men det är meninglöst att ångra sånt. Det är lite larvigt att ångra sånt man inte har gjort. Man vet ju aldrig hur det hade blivit istället!! Mest av allt ångrar jag av att jag är så svag att jag blev sjuk, fast det är ju å andra sidan inte direkt nåt man väljer. Sen ångrar jag massa saker som jag gjort fel och galet men det mesta har tack och lov fallit i glömska.

Pimsan pockade och lockade och fick tillslut ut mig på Valborgsmässoafton på Riddarholmen. Ja vi har inte gett oss av än, det blir nog senare ikväll. Jag har lovat mig själv att inte älta något med Pimsan. Jag har 3 starköl och de dricker jag kanske upp men full ska jag inte bli. Jag ska ha trevligt och vara ute bland folk och försöka visa så lite känslor som möjligt. Men det är ju inte hela världen om jag gråter en skvätt.

Jag lämnade blodprov idag vi får se vad det värdet blir. Jag får reda på det på onsdag.

1 kommentar:

  1. Det tar ett tag innan litiumnivån stabiliserar sig och påverkar kropp och hjärna på rätt sätt. Ge inte upp! Hoppas ni får det trevligt ikväll, kram Bea.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.