lördag 14 april 2012

Fet tröst

Känner mig jävligt off och slö. Låg och sov precis hela dagen igår. Efter filmen så tog jag ett par glas i baren i foajén på Filmhuset och sen gick jag vidare till Riche. Jag brukar inte ha speciellt kul där på Riche. Det känns som om de som vistas där nattetid är från en helt annan värld. En jag pratade med skulle ha något case i rätten dagen efter. Han var nån slags aspirerande advokat. Too bald and too short. Nä vad jag är ytlig. Han tyckte säkert att jag var för fet. Det tycker ju alla killar för de har jag läst på Flashback att ingen kille vill ha en tjock flickvän.  Men jag har börjat med Xenical och skurit ner på fettet. Så nu har jag gått ner 2 kg. Det ni!! Jenny kommenterade här att det är viktigt att man inte äter som vanligt för då fungerar inte pillren. Jag har slutat med osten på mackan men smör måste jag ha. Jag äter inte så mycket fett numer. Jag mäter upp olivoljan jag har på salladen osv.

Men jag går inte ner i vikt för nån killes skull utan för att jag är trött på att vara så tung. Inte kunna springa, svårt att resa sig och flåsar när man går osv. Jag satsar mot att komma under 100 så har jag små delmål. Det måste gå nu with a little help from xenical.

1 kommentar:

  1. Lätta istället för smör, mager ost. Det finns bra alternativ när man vill äta med mindre fett, men det är också viktigt med bra fetter - till exempel olivolja som du skriver. Fleromättade oljor är bäst som vanligt. Jag hade listor på vad olika matvaror har för fettinnehåll per 100g men de har jag tappat bort tyvärr. :( Hoppas det går bra för dig med Xenical nu, fortsätt att jobba på och ge inte upp! Det går inte jättefort att gå ner med Xenical men det kommer, var så säker. Och så fortsätt röra på dig, gå på gymmet och träna crosstrainer eller löpbandet, eller cykla. Promenader såklart, försök orka gå i lite högre tempo i ca 40 minuter. Då bränner man bra med fett. Kram!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.