fredag 27 april 2012

Känslor

Kom hem sent igår. Fan vad fyra nyanser av brunt är bra. Jag ska inte spoila handlingen för er som inte sett den och ska se. Men den är väldigt mörk, originell och mycket bra och intressant karaktärsutveckling. Dessutom har den ett bra berättardriv trots att den är så lång. Jag pratade med en blond kille på vägen hem på tunnelbanan som var trevlig och siktade på att bli regissör. Jag önskar att jag var lika ambitiös och målmedveten som han men det är jag icke. Men man ska som sagt inte jämföra sig med andra som någon sa och alla har ju faktiskt olika förutsättningar. Han verkade ju inte ha bipolär sjukdom t ex. Han var så där go och glad kexchoklad men det vet man ju inte heller han kanske också bär på ett mörker.

Jag läste Linda Skugges dagbok på pocket innan jag somnade och det var intressant. Hon skriver väldigt knapphändigt men lyckas få med så mycket känslor och händelser ändå. Dessutom tror jag vi har hånglat med samma kille men det är en annan femma. Det var en riktigt swingpjatt det. Hahaha.

Jo jag mår bättre, men jag vet inte vad jag ska göra idag. Allt känns så oerhört segt och oöverstigligt. Men jag måste hålla fast vid något och kämpa.


1 kommentar:

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.