lördag 21 april 2012

Törnrosa

Sov bort hela fredagen. Gud vad jag sov som jag inte hade sovit på 100 år minst. I torsdags så var jag så rastlös att jag gick till Carmen för att ta en bärs och där träffade jag två holländska killar som var bröder. En mörkhårig och en ljushårig och den ljushåriga var söt och han skrev upp i min mobil vad han hette på facebook för jag skulle hjälpa dom med biljetter till nån hockeymatch. Jag har skrivit men han har inte svarat än. Men han är ändå för ung för mig tror han är född -91 eller -92. Vad ska han men en gammal kärring som mig? Nä bäst att jag raggar på nån i min egen ålder. Sådär runt 25-50 år. Ju äldre desto bättre tror jag i mitt fall.

Fyller 32 år snart. Jag skulle vilja ordna något på min födelsedag men jag vet inte vad. Ett litet cocktailparty kanske som fungerar som ett knytis. Alla får ta med sig egen sprit. Så står jag för virket. Låter väl som en bra idé! Eller?

Nu ska jag bege mig ut på en promenad. Jag ska lyssna på bra musik. Ha en fylld vattenflaska. Man mår bättre när man rör på sig faktiskt.

2 kommentarer:

  1. Man mår bättre när man rör på sig, absolut. Varje dag när jag masat mig ut med hunden på en anständig långpromenad så mår jag bättre både fysiskt och psykiskt. Hoppas det funkar för dig också. Kram Bea.

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket Bea! :D Detsamma säger jag till dig, med alla svårigheter du har osv <3

    Det låter som en bra grej, man ska göra det som känns okej!

    Jag hade tänkt försöka vara ledig i sommar och bara njuta och bada så mycket som möjligt :) Och du?! :)

    Självklart ska du ha fest! :P

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.