onsdag 11 april 2012

Låt stå

Sov lite bättre i natt men det är fortfarande inte helt bra. Jag måste städa. Jag har spritt ut alla mina kläder över golvet vanlig ordning, Jag måste lämna blodprov också och lämna tillbaka hyrfilmerna på Casablanca. Så skulle jag ha videokonferens med läraren. Viktigt att man inte har opassande klädsel eller typ ett nick på skype som ger fel signaler.Hihi. Det låter kanske inte så farligt men jag blir stressad av det jag måste göra! Jag är verkligen inget kontrollfreak men jag betalar alltid mina räkningar och ser till att lämna igen böcker och filmer i tid och kommer på utsatt tid till tandläkare, Dr och you name it.

Tog en Immovane och en Zolpidem igår och det tog men  det är egentligen för mycket medicin. Måste försöka sluta med sömnpillren men det är ju viktigare att jag sover. Jag kan ju bli psykotisk om jag inte sover. Eller gå in i en otäck mani. Börjar försumma mitt utseende igen. En sa till mig en gång att jag var sexig i t om en sopsäck. Det tycker jag var fint sagt.

1 kommentar:

  1. Du måste inte alls sluta med insomningstabletterna, för som du säger själv så är det mycket viktigare att du sover för annars blir du sjuk. Däremot kan du kanske behöva en sömntablett och inte bara en insomningstablett, Zolpidem/Imovane verkar bara i 15-30 minuter. De ska alltså bara göra så att du somnar, inte så att du fortsätter sova. Fråga din läkare, jag vaknar ju också hela jävla tiden på nätterna men har fått Atarax nu - en icke beroendeframkallande medicin. Jag får maxdosen 50mg per natt och det funkar förvånansvärt bra, nu vaknar jag bara kanske 3 ggr per natt och det är bra för att vara jag. Har du prövat naturmediciner som Valeriana? De funkar inte på mig men det betyder ju inte att de inte kan funka på dig. Kram på dig Bea.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.