måndag 9 april 2012

Genius! Messiah!

Haha jag ska göra ett intelligenstest. Vi får se vad jag får på det. IQ fiskmås kanske. Jag vet inte varför men jag tycker att det är en kul grej och jag blir inte knäckt om det visar sig att jag bara är normalbegåvad för det är ju de flesta. Liksom average Joe. Jag gjorde ett test IQ test på facebook och då fick jag smarter than average. Fast det vet jag inte om just det testet var så tillförlitligt.

Sover dåligt. Vaknar titt som tätt under natten. Immovane hjälper inte. Funderar på att be Dr skriva ut en flaska Theralen, det sover man på. Fast jag borde sluta med sömntabletterna också. Den naturliga sömnen är den bästa. Jag får apodos med tabletter för två veckor. Läkaren sa att detta är en test period för att se om jag klarar av att ta det ansvaret att gå till apoteket två ggr i månaden och ta medicinen 3 grr om dagen. Sen kanske jag får hämta ut paket med tabletter och dela själv.

Det är ett jävla aber det här med medicinen. Jag blir stressad att jag ska glömma och har satt mobilen på larm och blir stressad när det ringer. Sen även om jag är noga och tar medicin så likförbannat är värdet i blodet för lågt. Fattar inte vad det är jag gör för fel. Jag är jätterädd för att bli sjuk.

1 kommentar:

  1. Hur mycket vätska dricker du? Nivån litium är sammanbundet med vätskenivån i kroppen, när min mamma fick alldeles för mycket vätskedrivande samlades litium i blodet och hon hamnade i princip i koma, tills de upptäckte vad felet var. Det hände två gånger. Fråga din läkare.
    Tror du att du skulle klara att ta medicinen utan övervakning? Det vore ju bra i så fall, man vill ju inte ha Big Brother kikandes över axeln om man slipper. Kram på dig /Jenny

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.