torsdag 19 april 2012

Lite insikt

Jag för matdagbok för att kunna track down vad det är jag gör fel. Som det ser ut nu så äter jag för lite frukt och grönt och för mycket dåliga kolhydrater. Alltså de vanliga felen folk gör. Jag kan inte fatta att jag vägde 75 kg för 7 år sedan och att jag har gått upp 70! kg. Det är helt otroligt hur  jag lyckades gå upp så mycket. Så då borde jag klara att gå ner de kilona också. Jag kan inte skylla på olyckliga omständigheter. Jag måste fokusera och hålla mig on track.

Idag ska jag träffa handledaren. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra med uppsatsen. Känner som jag satt mig själv i en dålig sits. Jag vill ju skriva egentligen men har drabbats av någon form av förlamning eller nåt. Är rädd för att jag kommer börja gråta men läraren är jättesnäll och ser ut som en nallebjörn. Han kanske ger mig lite dispens tidsmässigt. Bäst att gå på mötet i varje fall.

Är orolig för min ekonomi också. Jag jobbar alldeles för lite och måste söka sommarjobb. Jag är egentligen trött på hemtjänsten men det känns som det inte finns så många andra jobb för mig.Då ska jag begära iallafall 115 kr i lön i timmen om jag byter jobb. Vet inte vad det ska bli av mig egentligen? Vad jag ska bli. Hur jag ska göra. Osv. Sjuksköterskan på affektiva enheten säger att vi ska jobba med att få mig att planera för att jag ska kunna göra något vettigt i framtiden och det känns ju positivt. Men jag kan inte förlita mig på andra människors stöd jag måste lita på mig själv och att jag innerst inne vet vad jag vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.