söndag 4 december 2011

Ser i kors

Fick taxi hem av chefen för att jag hade jobbat så långt pass. Började halv sju och slutade nu. Är dödstrött. Jag trivs inte i lägenheten. Det känns som man är i ett fängelse! Men jag ska väl ge det en chans ändå. Packa upp alla lådorna och så. Skaffa dit en TV. Bjuda in vänner så man får lite goda minnen.

Det var en tant idag som sa att hon tyckte jag såg så olycklig ut och att jag skulle behöva nån som hjälpte och tog hand om mig. Jag är lite less på vården och längtar tillbaka till tv-branschen. Men jag vet inte, det är sån konkurrens om jobben och jag orkar inte slåss med armbågarna. Men där får man vara ifred. Gör man sitt jobb så är alla nöjda. Det är rätt ytligt och opersonligt men man sätter upp en fasad och dunkar folk i ryggen och så.

Jag ska skriva ett cv och skicka runt. Mitt gamla cv är lite B. Måste göra nytt.

1 kommentar:

  1. Hoppas verkligen att du mår lite bättre i dag tjejen, blev lite orolig i går. Du är duktig som åker och jobbar trots att du mår dåligt tycker jag, supertufft.
    Försök göra lägenheten lite hemtrevligare och gör som du själv säger - bjud in lite kompisar så att det blir ett hem och inte bara en lägenhet. Kram!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.