måndag 19 december 2011

Smokes gets in your eyes

Jag är skyldig far 35 000 kr. Det är bilskola och tandläkare och lite annat smått och gott. Men han ska få igen det på fredag. Det ska bli skönt och slippa den skulden!!! Vet inte om jag verkligen ska köpa en dyr designdator. Kanske ska spara pengarna till nåt vettigt istället. Jaja lyxproblem. Tänk på en stackars hemlös som blir överlycklig när hon hittar en femma så hon kan låsa om sig på den offentliga toaletten.

Men jag ska inte spendera allt. Jag tänkte att jag skulle köpa en tavla av en tjej som heter Emma. Det var en blå tavla. Mycket fin. Den kostar 2200 kr. Men jag vet inte jag borde spara så jag kan skriva c-uppsatsen nästa termin. Synd att jag inte skrev den nu men jag hade helt enkelt ingen motivation. Så var det.

Jag rökte 30 cigaretter om dagen i fler års tid. Lungorna tar stryk av sånt så jag hostar jämt. Till och med nu när jag har slutat. Fick faktiskt inga som helst abstinensbesvär när jag slutade dock. Ja alla får ju inte det. Nu kan jag bli röksugen när jag dricker alkohol eller om jag blir arg eller irriterad men jag blir inte sugen när jag går förbi någon på gatan som röker. Jag har räknat ut att jag la 2205 kr i månaden på cigg. Det är ju fruktansvärt. Så jag kanske ska köpa den där tavlan för 2200 som en symbol för vad jag sparar.

1 kommentar:

  1. Man hostar mer ett tag efter att man slutat, eftersom flimmerhåren i halsen växer tillbaka och man börjar få upp slem som man förut inte kunnat få upp. Det borde gå över.
    Jag har inte tittat in här på ett tag eftersom min mamma gick bort i lördags natt. Kram på dig, du är duktig med rökningen!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.