torsdag 22 december 2011

Smutsig dans

Vissa bipolära kan gå och köpa 10 bilar och 10 hus. Alltså de har ju inga pengar men säljarna vill ju sälja så de går på de bipoläras snack om guld och gröna skogar. Jag har aldrig gjort nån sån grej men jag har shoppat upp allt jag har på nolltid. Typ 50-60 000 kr. Det är ju sjukt. Jag brukar ge lämna visakortet till pappa när jag känner att jag börjar bli sådär manisk igen. Hoppas jag träffar nån pålitlig partner i framtiden som jag kan göra det med.

Idag ska jag köpa skor och jag har tagit mitt litium så det blir inga svindyra skor eller tio par skor. Bara 3 par skor eller fyra. Stövlar, walkingskor, gymskor och fina skor. Just nu går jag runt i ett par trasiga gympadojor. Eftersom jag är så stor och tung så slits skorna fort ut. Så jag ska unna mig fina skor.

Jag mår bra tror jag. Jag sov som en stock i natt. Jag måste kämpa med såna här enkla saker som att komma ihåg att duscha och borsta tänderna och att städa. Ingen vill ju vara ihop med nån snusk-fia. Men det går framåt. Jag har satt timer på mobilen varje morgon och kväll. Jag blir som skalman sen med mat och sov klocka när jag har opererat mig. Hahaha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.