fredag 30 december 2011

She locks it up

Många lösenordskyddar ju inlägg som de tycker är lite väl privata och inte vill att alla ska kunna läsa dessa inlägg. Jag hade ju wordpress förut och ibland funderar jag på att flytta tillbaka så att jag för min egen skull kan skydda mig själv lite. Jag menar jag är ju ganska självutlämnande och många dömer ju och man kanske får dåligt rykte vad vet jag. Men I don't care about my repuatation! Jo, det gör jag men om jag brydde mig på riktigt skulle jag kanske vara lite mer försiktig och blogga anonymt också.

Jag ska inte dricka på nyår har jag bestämt för jag mådde ju så dåligt dagen efter sist. Så det är inte värt det. Inte ens champagne. Jag får ge bort champagnen till nån. Det blir säkert inte svårt att bli av med den. Det är pol roger uttalas påll råchär.

Är besviken på match.com. Den sidan befolkas enbart av en massa trista typer. Okej en sak att man inte ser så bra ut, det hade ju kunna kompenserats med att man skriver en intressant text om sig själv men inte ens de orkar de göra. Inte för att jag är snygg och jag menar inte att killarna är fula egentligen men det är typen av bilder de väljer som är fantasilösa som att fota sig själv i badrumsspegeln i bar överkropp eller spännigt linne. Eller så är det bara en massa bilder då de står på en bergstopp. what!

Jag ska starta en egen dejtingsite. a whole lot of lovin ska den heta. haha nä jag skämtar men man får ju allt bar lust att ändra på saker och ting.

1 kommentar:

  1. Jag lösenskyddar mina inlägg om familjen eftersom min syster inte vill att alla ska kunna läsa om privata saker som rör framför allt mamma och hennes bortgång nyligen. Jag själv har inga problem med att "hänga ut mig" men jag respekterar systers önskan. Jag ger lösenordet till de som frågar om jag känner dem på nätet eller irl, inte till okända som aldrig skrivit till mig förut eller som jag inte har någon relation till.
    Jag tycker att du är modig som vågar skriva om dig själv jag!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.