onsdag 14 december 2011

I sold my soul

Vi ska åka till Ikea idag jag och pappa. Jag ska få låna pengar av honom till att köpa gardiner, förvaringslådor och annat nödvändigt till lägenheten.

Jag känner mig så otroligt ensam nuförtiden. På jobbet så jobbar man ju själv och pensionärerna är mitt sällskap och de är ofta gamla och sjuka och tar liksom inga initiativ. Så går man runt på Söder på tråkiga gator i beckmörker. Sen går man hem till sin lilla etta på 1 kvadrat och det enda som berör är en svart dildo. I skolan sitter man ensam och pluggar. Alltid själv och ut på krogen kan jag inte gå för jag har ju slutat röka och vill inte trilla dit igen. Vad fan ska man göra!!! Jag söker gemenskap och samhörighet och vill ha uppmärksamhet och beröring. Ska man behöva sälja sin själ för att få det?

2 kommentarer:

  1. Du kan hitta nya kamrater Bea, det är inte så lätt men det går. Jag har hittat nya kompisar via Allt Om Hundars diskussionsforum på nätet, och tagit upp kontakten med en del gamla kompisar via FB. Jag är iofs en sån som ytterst sällan känner mig ensam, men jag försöker ändå träffa folk ibland. Du kanske kan hitta några studiekamrater att plugga med och därigenom få social kontakt?
    Jag tror att det är bra att du försöker hålla dig ifrån krogen ett tag tills du har grepp om det här med rökningen. Ha det bra Bea.

    SvaraRadera
  2. Jag försökte göra ett IQ-test på internet, men jag var för långsam och avbröt för jag ville inte få ett dåligt resultat.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.