torsdag 1 december 2011

Min mening

Är mitt uppe flytten. Om 1,5 timme får jag tillgång till lägenheten. Wow! Jag har packat ner kastruller, porslin och husgeråd och lakan och dator och alla mina dildos (lol) i flyttkkartonger. Lindas kille skulle hjälpa mig att köra över lådorna med hans lilla pirra.  Gud vad kul det kommer bli att flytta.. Jag är dock orolig för att jag får den fula utsikten och inte den fina över hela stan.

Jag måste köpa ett diskställ och några krukväxter och lite annat smått och gott. Jag måste även fylla på kyskåpet med käk. Tror jag går till Lidl. Fast jag hatar att handla på Lidl för det känns som man är i en öststat. Jag hatar kommunism och diktaturer!Jag röstade blått (folkpartiet) i förra valet men egentligen är jag ju nonkonformist. Jag borde ju skita i att rösta. Men nonkonformist är mer en livsstil och ett ställningstagande än en politisk aktion eller jo det är det ju också man trotsar normerna och ifrågasätter samhällets uppbyggnad. Men ja jag kanske ska startade ett parti- NK inte som varuhuset utan som nonkonformisterna.

Jag röstade på Feministiskt Intiativ 2006 men det känns som att den rösten slängs i sjön. Pappa har många politiker som patienter, han nämner ju inga namn eller berättar några detaljer men han säger att många i den gruppen har dålig hälsa för de stressar för mycket och får högt blodtryck och sånt.

Tycker att det här jävla taket på att man bara får jobba ett visst antal veckor när man pluggar måste slopas. För herregud folk som får csn är ju myndiga och kan ta eget ansvar.

1 kommentar:

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.