onsdag 30 november 2011

Poff!

Jobb idag. Har lagat mat och diskat och bytt blöja och sånt där åt pensionärerna. Jag borde verkligen skriva på c-uppsatsen men det är alltid annat som kommer emellan. Det var nån som kommenterade och sa att jag skulle akta mig att jobba för mycket för då kunde csn komma och dra in mitt studiemedel. A good point. Jag tror att att jag måste sätta mig ner och räkna på hur mycket jag har jobbat. Så får jag eventuellt be chefen lägga lite av lönen i januari om det går vill säga.

De drog hyran idag från kontot. 4295 riksdaler. Mobilräkningen på drygt 660 drar det imorgon. Då blir det inte mycket över men jag ska väl klara mig på det jag har i varje fall. Jag har skrivit massa trådar på flashback för att jag hade tråkigt och många är intresserade av att veta mer om bipolär sjukdom. Vet ni att ca 1 % av Sveriges befolkning drabbas av bipolär sjukdom och genen är besläktad med schizofreni. Det är jätte hög dödlighet. Det säga att Kurt Cobain var bipolär. Ja och den vanligaste medicinen är litium. Jag berättade mest om mig själv.

Ska sluta gå till såna här medium för det är bara bluff. Jag tror att man ska akta sig för att ta för allvarligt på vad det säger för då kan det bli en självuppfyllande profetia.

1 kommentar:

  1. Det är många som är nyfikna på bipo, men när man berättar kryper alla fördomar fram. Jag berättar gärna om någon frågar, men vill inte hänga ut mig för kreti och pleti. Numera kan jag ju lösenordsskydda vissa inlägg i min nya blogg, och det känns bättre.
    Många kreativa människor typ artister och skådespelare är bipo. Har du sett dokumentären som Stephen Fry gjort? Den sändes i SVT och är i två delar. Han är bipo själv. Jättebra, verkligen.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.