tisdag 11 oktober 2011

På min kammare

Ångest alltså pluggångest mest, jag måste leverera en text till imorgon och jag har knappt börjat. Iofs är den typ bara 500 ord men ändå. Kvalitet framför kvantitet! Jag måste ju klara kursen om jag ska kunna få bo i Skrapan. Att studera är karaktärsomdanande och bra för psyket och självdisciplinen.

Åh jag som bara sovit idag med. Jag tvingade mig iväg till Katarinahuset för att hämta medicinen. Det var soligt och fint väder för att vara den 11 oktober. Jag satte mig på en av de där gula solstolarna i Skånegläntan och tänkte att jag kan klara vad som helst om jag bara lägger manken till. Jag måste tro på mig själv att jag klarar av saker. Jag är 31 år jag måste klara mig själv någon gång och ett bra steg i rätt riktning är att jag flyttar till den där lägenheten även om det bara är en studentlägenhet så är det ju bra ändå. Jag ska bjuda de närmaste på lite champagne och hummer. Kanske får de gå ihop och lägga lite på champagnen för jag vet inte om jag har råd med allt.

Jag ska inreda med säng, fåtölj och tv och tavlor och nån stol och ett bord. Jag lovar att jag ska visa bilder från mitt lilla näste när jag flyttar in men det blir inte förrän den 1 december. Jag ska inte ta hem några killar för det här ska inte bli nåt jävla horhus utan en liten studentkammare. Nåja om det är någon som kanske visar ett uns intresse som sträcker sig över det köttliga begäret så kan jag överväga detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.