tisdag 25 oktober 2011

Daddy cool!

Pappa är så snäll mot mig. Han satt i flera timmar, mailade och ringde ett antal personer för att få in mig på affektiva enheten. Jag tror att jag får det bättre där de är experter på bipolär sjukdom. Det väger ju tungt att pappa är läkare och då kan de prata på en annan nivå med varandra. På affektiva enheten sa de att de gärna tar emot mig men en psykiater måste skriva en remiss och som det är nu är Anders (min läkare och specialist i psykiatri) sjuk. Väntetiden på affektiva är en månad ungefär. Hoppas att Anders blir frisk eller att nån annan specialist kan skriva den där remissen så att jag får rätt och adekvat vård.

Jag fick pengar idag. Klicka i roligt om ni vill att jag ska skriva en budget. Vid 5 röster på roligt så skriver jag en budget. Vet att vissa tycker att det är intressant att se vad man gör för prioriteringar medan andra inte bryr sig ett dyft.  Jag fick ut runt 15 000 med studielån + lön. Gick och köpte en eltandborste idag för 349 kr och fick lite ångest för att det var så dyrt. Det är inte likt mig att tycka att något som kostar 349 kr är dyrt. Men jag måste spara pengar och lära mig att leva snålt inför flytten till Skrapan. Men eltandborste var en bra investering eftersom jag lider av tandlossning så räcker det inte att borta med en vanlig tandborste.

På  tal om pappa så är han populär bland kvinnorna, det väger ju tungt även där att vara läkare. Sen ser han ju bra ut också och är snäll och rolig. Jag önskar att jag var populär bland killarna men det har jag aldrig varit inte ens när jag var smal så det hänger nog inte bara på det. När jag var tonåring så var det två tjejer i min klass som var poppis hos killarna för de var sådär snygga och smala och rätt. Jag var den mulliga kompisen typ och inte alls populär. Jag vet inte jag är bara en vanlig student har inte så mycket att impa på folk med jo att jag kan skriva kanske imponerar. Vi får se om jag blir författare då kanske jag också får ligga. Man kan ju alltid hoppas.

1 kommentar:

  1. Skönt om du får komma till affektiva, jag får ju inte komma dit för jag är "bara" typ II. Men iofs behöver jag det inte heller, jag är skitnöjd med min läkare och terapeut. Har haft samma i 4 år eller nåt nu, det är GULD att ha samma kontaktperson som känner en och inte jiddrar om mediciner eller annat.
    Klart du ska skriva en budget Bea, men jag tänker inte fuska och klicka i "roligt" flera gånger. ;-)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.