onsdag 12 oktober 2011

Doku

Är på filmhuset och alla är helt uppspelta över tentan som ska lämnas in nästa onsdag. Vi hade en dokumentärfilmare här idag från story.se och han talade om deras arbete med diokumentärer. Det var intressant. Jag försöker komma på vad jag ska skriva min tenta om. Jag har liksom ingen aning. Jag håller på och plöjer text och försöker hitta någon intressant infallsvinkel men det är svårt. Sen pratade jag med studievägledaren och han sa att masterkursen är jäkligt tuff. Men jag funtar på att läsa den ändå. Jag menar jag är ju tuff. Jag borde fixa det.

Ska jobba ikväll och har lite ångest över det men det ska nog gå bra tillslut. Jag behöver mina slantar för att betala min skrapanhyra.

Är fortfarande förkyld. Jag kommer verkligen sakna min pappa när jag flyttar ifrån honom. Jag menar, jag älskar min pappa men vi bråkar mycket och kan inte bo under samma tak. Så är det bara.

1 kommentar:

  1. Jag och min mamma kom inte heller överens, och du är trots allt vuxen Bea - du kommer att klara att bo själv galant, och din relation till din pappa kommer säkert att förbättras när ni inte sitter i knät på varandra hela tiden. :-)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.