torsdag 27 oktober 2011

Okejrå

Text ska vara inne imorgon klockan tio. Jag har skrivit en liten bit. Jag har varit lite ofokuserad de senaste dagarna. Igår blev jag osams med en kompis. Jag hade lovat att komma och hjälpa henne att tvätta men då så orkade jag inte sen så jag sa att jag inte kunde och då blev hon sur och sen sa hon att hon inte tyckte att vi skulle vara vänner och då sa jag fine. Får se hur det blir om vi blir vänner igen. Det känns som att de är en del tensions i vår vänskap och därför blir det så. Jag hoppas i varje fall att det blir bra igen.

Idag har jag fotograferats naken av Katja. Det blir fina konstbilder. Jag ska beställa ett foto av Katja att ha på väggen i skrapan. Dock ingen nakenbild på mig själ hehe. Jag gick till filmbiblioteket och lånade feministisk filmlitteratur. Jag ska skriva min c.uppsats om kvinnliga nätverk inom film. Få se om jag får en bra vinkel. Jag ska fila lite mer på frågeställningen nu.

2 kommentarer:

  1. Din kompis kanske inte förstår hur det är att vara bipo, att man inte bestämmer själv hur man ska må från dag till dag. Klart det är trist att tvätta själv, men det var ju trots allt hennes tvätt. Jag tycker att det var väldigt barnsligt av henne att säga nåt sånt som att hon inte tycker att ni ska vara vänner längre, är hon 15 eller? Tonårsfasoner tycker jag. Hoppas ni blir vänner igen om du vill det, men kanske behöver du inte folk som hon i ditt liv? Det kan bara du bestämma. Kram och lycka till med texten!

    SvaraRadera
  2. ELLER så har det inget med bipo att göra utan det handlar om det faktum att även vänner kan bli ovänner. Styrkan i vänskap är att bli sams igen.
    Om du saknar henne så ring och boka in en promenad och snacka om saken.
    Om det redan är spänt så finns det ju bara en lösning, red ut knutarna!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.