söndag 23 oktober 2011

Sök

Vi fick en uppgift i skolan att lära oss söka efter information i databaser. kataloger och index etc. Jag satt i en timme och kom bara till DN-artiklar. Det var skitsvårt. Ni vet i såna där amerikanska filmer när de utreder ett mord eller någon leker privatdetektiv och de går till ett bibliotek och gräver fram en massa material och sitter och kollar på såna där original eller var det heter i en vitt ljuslåda jag vet inte vad det heter men ni kan ju hjälpa mig. Så vill jag i alla fall bli. Investigating lady. Man liksom samlar en massa info som man bara själv vet och ingen annan. Så bara kommer man på värsta hemligheten och uppsatsen man skriver blir banbrytande och genial. Vi kan ju alltid hoppas i varje fall.

Planerna för idag blir att skriva på romanen ett par timmar samt att träna. Det jobbigaste blir träningen. Att gå till Sats Medborgarplatsen 140 kg tung känns inte så kul men jag tror inte att folk kommer att bry sig så väldans mycket. Jag går dit med skygglappar så att jag slipper se deras ansiktsuttryck.

4 kommentarer:

  1. var någon dag nu på hagsätra, personalen var inte så illa, och Rolf var väl också helt ok, synd att du inte upplevde att de brydde sig :( deras jobb är ju till för att se till så du inte mår sämre, vilka hade du att göra med? Ssk är ju roliga eller de var de mot mig försökte få en att le så gott de gick då man skrek och grät och ville inte alls vara där... Tycker verkligen inte du ser så tjock som du tycker dig känna, dock är det kanske jobbigt o inte knuta sina skor men tycker du är fin och dina tankar, lycka till med viktnedgången om du verkligen vill så kommer du lyckas, jag tror du gör det också!! :) kramar

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte vad de hette. Jag minns bara Rolfs namn och jag upplevde att jag inte fick någon vidare hjälp vare sig från honom eller någon annan. Men jag lärde mig ganska mycket på att vara där och lovade mig själv att aldrig bli så sjuk så jag måste tvångsvårdas.
    Hoppas det går bra för dig du verkar ha hjärtat på rätta stället och det kommer att ordna sig.

    SvaraRadera
  3. Mikrofilm heter det, de där gamla artiklarna och födelseattester och sånt. Numera är allt digitaliserat tror jag. Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Åh tack mikrofilm var det. Du har huvudet på skaft Jenny!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.