torsdag 16 juli 2015

Träna

Det var så givande att träffa den personliga tränaren. Hon utformade ett träningsprogram åt mig som jag nog ska klara av. Först ska jag gå på stairmastern i tio minuter och sen ska jag cykla tio minuter och därefter gå på bandet i tio minuter. Så kan man ju variera de tre hur man vill så man inte blir uttråkad. Efter det ska jag träna i maskinerna och fokuserar på axlar. armar, bål och mage, ben och rumpa. Jag tänkte att jag skulle gå och träna imorgon. Jag är peppad på det här och tycker det ska bli kul att träna på gym.

Jag ska sälja en lampa idag, Den är jättesnygg och fin men jag får inte plats med den. Det är en golvlampa i retrostil som jag säljer för 400 kr.

Ikväll kommer min syster och systerson. Vi ska äta tårta men jag ska bara ta en liten bit. Min systerson fyller nämligen 16 år idag.

Jag mår bra annars idag. Känner att jag har ork och energi till att göra saker. Borde verkligen städa.

Jag har tänkt mycket på att det betyder något allt det vi gör. Allting som har hänt och kommer att hända kanske redan har registrerats någonstans.

1 kommentar:

  1. Härligt, hoppas att du kan känna den känslan även när det tar emot att gå till träningen senare också - att du kan komma ihåg den sköna känslan liksom. Heja Bea! Ha så trevligt med din syster och systerson också. :-)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.