fredag 17 juli 2015

Selfiestick

Min telefon laddade ur för att det var fel på laddaren så jag fick gå till Kjell och company och köpa en ny. Den kostade 279 kr och det tycker jag var dyrt. Jag funderade på att köpa en selfiestick  på Teknikmagasinet men det är ju lite pinsamt att gå runt med en sån. Jag ska framförallt inte köpa en massa onödiga saker. Jag har inte alls mycket pengar att röra mig med när räkningarna är betalda. Jag brukar låna av pappa men han är ganska trött på det och det förstår jag.

Jag är slö och oföretagsam idag. Boendestödjaren var här och jag ville först inte släppa in henne för det var så stökigt. Jag försökte plocka upp lite saker på golvet. Men mest satt jag på en stol. Boendestödjaren städade rent hela köket och badrummet. Sen sa hon att hon skulle beställa storstädning åt mig, Då kommer det två utländska tjejer och städar från grunden. Det är ju jättebra och jag behöver inte betala något för det.

Ikväll ska vi i familjen gå på restaurang. Det ska bli trevligt men jag har inte så bra kontakt med mina systrar. Pappa är den som som står mig närmast. Mina systrar har sagt att de inte skulle hjälpa mig om jag blev sjuk när pappa är borta. Det känns grymt.

Jag ska i alla fall sminka mig och gör mig fin till ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.