torsdag 9 juli 2015

Lek

Idag har jag ganska mycket ork och energi. Jag ska sälja min vinylspelare vid 12. Tänkte gå och träna på Sats i Farsta. Tycker ni förresten att jag skriver alltför detaljerat vad jag ska göra? Då det finns knäppgökar som kan stalka en. Kom ihåg att jag fick en sån kommentar nån gång om att jag inte skulle skriva vad jag ska göra. Jag har ju numer tagit bort mitt nummer från eniro och bytt det  för det var en person som ringde hela tiden. Så nu är jag försiktig med vem jag ger mitt nummer till.  Visst finns det knäppskallar och jag har ju dessutom lidit av förföljelsemani. Så jag kanske skulle vara försiktigare hur jag skriver. En tumregel är väl att man kan berätta vad man har gjort men inte vad man ska göra.

Jag sov hela dagen igår typ. Så jag kan inte blogga om den dagen för den var i princip händelselös. Jag var hos pappa och åt kebab över hans matta så jag fick dammsuga bort det. När man är hos ens föräldrar regredierar man ofta till barnstadiet har jag märkt. 

1 kommentar:

  1. Jag tänker inte på mig själv som intressant alls, därmed inte sagt att det är fel att tänka att man kan vara föremål för någons (knäppa) intresse, så jag har faktiskt aldrig reflekterat över om jag ska skriva vad jag ska göra eller så. Jag tog däremot bort mig från Eniro och hitta.se och har dolt nummer hos min hemnummersoperatör och oreggat mobilnummer, då en galning från hundforum hotade med att söka upp mig hemma eftersom jag har uttryckt att jag tycker att hon tänker och gör helt fel när det gäller hundavel. Det finns folk till allt, vissa blir hotfulla när de blir kritiserade och så finns det ju knäppon som stallkar. Jag tycker att tumregeln du nämner är jättebra!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.