söndag 26 juli 2015

Livets gåva

Igår var jag på Trädgården igen på daytime sessions. Det var kul och jag drack några öl och pratade med lite folk. Jag lyssnar inte på techno till vardags men det är kul att höra på klubb och då om de har rätt ljudsystem så hör man ju alla nyanser som de slitit med i studion för att få till. Annars om man lyssnar på mobilen hör man bara ett ompf, ompf.

Jag har mens nu och det är en riktig syndaflod in my pants. Intressant att läsa om va! Kanske inte. Särskilt om man är kille som läser. Men jag måste nog börja ta cyklokapron som är mot kraftiga blödningar för såhär kan jag ju inte ha det. Jag har en burk hemma. Ska ta nästa gång det är dags för lingonvecka.

Tycker faktiskt jag trots allt har en ganska så positiv syn på livet. Jag har visserligen en tendens att tänka negativt men jag har livslust och livsgnista. Jag skulle aldrig begå självmord för det likställer jag med mord. Samtidigt är det en massa  människor som inte vill  vara levande och vi måste hjälpa dom. Jag tycker heller inte att de som tar livet av sig ska känna skuld över vad de har gjort i den här jävla världen.

Anledningen till att jag tänker så mycket på självmord är ju för att min mamma tog livet av sig.  Det har påverkat mig något enormt genom livet. Hon led av en svår depression när det hände. Jag har lovat mig själv och alla att jag inte ska gå samma väg. Vet inte hur jag kommer göra sorti men jag hoppas att det sker på ett värdigt sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.