söndag 17 juli 2011

Växeln hallå!

hej, ni får gärna fråga mig lite saker nu om ni vill?
det går bra att vara anonym.



1 kommentar:

  1. Om du vill berätta, exakt när insjuknade du i bipo? Hur gammal var du, och hur gick det till - insjuknade du i en depressiv eller manisk episod?
    Jag vet inte exakt när jag insjuknade eftersom jag brände ut mig också, men jag vet att jag hade en manisk episod 2002 i alla fall och det är i princip därifrån jag räknar men jag fick inte diagnosen förrän 2006. Då var jag 28, det är ganska sent för "debut" i sjukdomen. Kanske hade jag varit sjuk innan men ingen vetat om det inklusive jag själv.
    Vilka mediciner äter du för bipon?
    Jag äter Lamictal (lamotrigin) som är en epilepsimedicin men som också används för bipo. Sen äter jag sömnmediciner också, för jag har en sömnstörning förutom bipon - för sömnen har jag en riktig cocktail; Imovane, Abilify, Sobril och Mianserin. Det är mycket men jag blir inte seg dagen efter och sömnen funkar oftast på det och det är det som är viktigt. Egentligen hatar jag medicinerna men det är som det är, jag måste ha dem.
    Jag tycker visst att du ska fortsätta blogga, det gör ju jag men sitter inte framför burken på dagarna utan bara på kvällstid. Det har jag bestämt med mig själv, för att jag inte ska bli beroende. Jag var chattberoende för 10 år sen ungefär, då försummade jag många saker för att jag inte ville missa vad som hände i chattrummet på prince.org. När jag insåg det så lade jag av, nu får jag hålla det på en lagom nivå.
    Jag läser i alla fall din blogg. :-)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.