måndag 18 juli 2011

Ang kommentarer

Jo jag fick en lite elak kommentar idag av någon anonym som tyckte att jag inte såg nåt vidare ut och borde gå ner i vikt. Jag tog faktiskt åt mig men har man en öppen blogg då får man ju vara beredd på sånt. Ni får gärna kommentera.. Jag tycker att negativa kommentarer också kan vara givande att läsa att folk inte bara stryker medhårs asså säger nån att jag är ful och tjock så bryr jag mig inte så mycket egentligen. Det är värre med den kritik som genomsyras av en intellektuell anda och liksom är smart och genomtänkt då kan man liksom inte värja sig. Man håller nästan med mig själv tillslut.

2 kommentarer:

  1. Visst är det märkligt att folk som inte har något trevligt att komma med måste vara anonyma? Ja, du är överviktig men det är ju inte som att du inte vet om det och försöker ha styrkan att göra nåt åt det. Det är inte lätt, särskilt när man äter de mediciner du gör och som du säger så har de biverkningar. Men det har "anonym" ingen aning om, eller så bryr de sig inte. Hur som helst är det jävligt fegt att kommentera anonymt.

    SvaraRadera
  2. Nr 1: jag skiter i om ni tycker det är fegt att vara anonym när man kommer med kritik. Möjligheten finns, varför inte ta den?

    Nr 2: Att skylla på medicinerna samtidigt som man öppet skriver i sin blogg om vad man äter och dricker "fast man inte borde" och hur mycket du röker och sover och sitter framför datorn känns väl så där va?
    Det är INTE bara dina mediciner du kan skylla på!!
    Att du är sjuk i övrigt respekterar jag och beskyller dig inte för, men om du SER vad du gör för fel och är medveten om dom så kan du göra något åt det.
    Du är psykiskt sjuk, det är inte någon fetmasjukdom du har.

    Att operera dig är det dummaste du kan göra. Du kan gå upp alla kilona du tappar efter OP och det dubbla ändå. Vad får dig att tro att du inte kan tänja ut det dom snörpt ihop? Vad ska du skylla på sen då?
    Det är som att hugga av sig fingrarna för att inte kunna röka. VILL man hittar man alltid ett sätt att ta sig runt hinder.

    Sluta skyll på mediciner och tycka synd om dig själv för din vikt. Jag står för vad jag tycker hur anonym jag än är.

    Trams

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.