söndag 24 juli 2011

A change will do you good

Var på Debaser igår och på Mosebacke. Hade lite svårt att komma upp i morse bara men jag gjorde mina plikter på jobbet. Tänker på vad jag vill förändra i mitt liv och det är en massa saker. Men två stora förändringar tänkte jag att jag skulle göra de närmaste två åren. Nummer 1 som är att gå ner i vikt till normalvikt och nummer 2 att flytta hemifrån en gång för alla. Jag är ju 31 år och det är lite pinsamt att säga till folk som man precis träffat att man bor hemma. Sen så skulle det vara bra om jag kom bort från pappa för han gör liksom mig en björntjänst när han hjälper mig hela tiden. Jag måste lära mig att ta hand om mig själv. Det kanske blir med god man och boendestöd men det viktigaste är att jag ändå känner att det är jag som bestämmer i mitt liv. Jag skulle vilja träffa någon också men det tror jag först blir aktuellt om ett par år när jag fått ordning på dessa bitar i mitt liv. Jag skulle absolut inte vilja bli försörjd av en partner utan klara mig själv som sagt. Det är mitt mål att bli självständig.

Jag är lite ledsen över att det blev så här. Att jag blev sjuk och så många år utav mitt liv bara gick åt spillo. Jag har gjort så mycket dumma saker och så. Men det är ingen idé att älta för gjort är gjort.

1 kommentar:

  1. Du hade blivit sjuk oavsett vad du gjorde, det finns i din kropp och det kommer fram hur man än lever. Du behöver "bara" lära dig leva med det, på ett sätt som passar dig. Jag tycker du är stark som orkar jobba.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.