lördag 23 juli 2011

Drömjobbet

Hej bloggen! Jag var och fikade med en av pensionärerna. Jag bjöd henne för hon hade inte ett öre på sig. Snällt va? Jag trivs rätt bra med att ta hand om gamla men det är inget jag vill göra hela livet. Mitt drömjobb är alla gånger att vara författare. Jag tror att det passar mig. Går det bra skulle jag ha en skrivarlya på Mariaberget där Theodor Kallifatides, Ernst Brunner med flera håller till. Hihi..

Jag ville en gång i tiden bli fotograf men jag var så dålig så jag slutade. Eller det beror på hur man ser det. Allt är ju relativt och min fotolärarare tyckte jag var bra men jag tror hur som helst att min bakgrund inom foto och film kommer att sätta en prägel på mitt författade. Jag tror att jag är bättre på att skriva än att plåta. Jag lovar och svär att om jag blir publicerad så bjuder jag alla de trognaste bloggläsarna på releasefesten och ni får en signerad bok. Deal!

Jo, jag har kollat på lägenheter i förorten. Beckomberga, Skarpnäck och Farsta. Vad ironiskt det skulle vara om jag flyttade till Beckomberga. Hahaha. Jag skulle vilja flytta snart. Just nu bor jag ju på en bra adress mitt i smeten på Götgatan men det är ju pappas lägenhet och jag hyr mitt rum. Det är ju bättre om jag flyttar till en egen lya då kan jag inreda precis som jag vill. Jag ska inreda lägenheten på ett frächt sätt så att det är ljust och luftigt. Jag vill ha det så! Hoppas det är vita släta tapeter bara. Jag hatar strukturtapeter för det har jag nu. Skönt att slippa pappas snat och gnäll men jag kommer ju att sakna honom också.

Jag ska nu bege mig till en kompis med min kamera. Jag är lite toffel och gör det folk säger att jag ska göra. Sen ikväll ska jag sitta och öla på Mosebacke tänkte jag i all min ensamhet. Förhoppningsvis stöter man på någon man känner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.