söndag 3 juli 2011

Sola och bada i Piña Colada

Sov lite oroligt i natt. Jag drömde att jag hånglade med någon som var snygg och sen plötsligt i ett annat ljus blev oattraktiv och nästan motbjudande. Sen hade jag köpt ett par paljettskor och jag tappade bort ena skon. Sen skulle jag åka tvärbana och tåget åkte över vatten precis ovanför vattenytan. Drömmen avslutades med att min väska blev stulen. Konstigt.

Jag har som målsättning att träna en timme om dagen så att jag börjar bränna fett och sedan blir av med den värsta övervikten. Jag är så stor nu att jag har svårt att komma ner i vissa stolar. Ja det är otäckt. Jag måste göra något åt detta nu! Det är i Grevens tid. Nog om bantning och träning. Det måste vara liter småtråkigt att läsa om hur jag ojar mig över min egen fetma.

Röker dagens femte cigg. Måste sluta. Borde sluta. Men det är ju så gott! Ja jag dricker inte så mycket i varje fall och jag knarkar inte. Men ikväll ska jag på coctailparty och jag har köpt ingredienser till Piña Colada.
 Jag tänkte att jag koncentrerar mig på att göra drinkarna till de andra gästerna istället för att bälja i mig så mycket själv.

Igår när jag och Laurie satt på en uteservering var det en gubbe som kallade oss för flator. Han sa typ: "vilka är det där två flatorna som sitter där borta?" Han var en sån här typisk kvarterskrogsalkis. Han måste även tagit så mycket syra att han liksom förlorat all vett och sans. Vi skrattade log i lite i mjugg. Sen gick vi där ifrån.

1 kommentar:

  1. Hej på dig, har inte tittat in på några dagar eftersom jag har haft gäster från Umeå här, hundfolk som jag träffat på nätet. Vi var drygt 10 stycken som hängde ihop i helgen, med fler hundar. Jättekul att träffa folk från hela landet.
    Ha så kul på partyt!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.