onsdag 13 juli 2011

Obladi oblada!!

De spelade just amerikanska natgionalsången utanför mitt fönster och det såg jag som ett gott tecken på at jag kommer till staterna.

Pappa och Petra hade ett snack med mig om min ekonomi. Det är ju verkligen  illa. Jag gjorde av med mina arvspengar på 44 000 kr på jävligt kort tid. Om jag inte klarar att sköta mina egna pengar så kommer jag att få en god man. Jag vet inte ens vad det innebär  att ha god man kan någon snälla förklara. Någon utav mina läsare kanske kan lite om juridik eller har läst till socionom eller nåt? Vad säger lagen? Kan en myndig människa tvingas ha en god man? Man kan kommentera helt anonymt. Jag ser inte ens ip adressen.

De ringde förresten från SATS medborgarplatsen och undrade varför jag inte varit där och tränat. Jag sa att jag helt enkelt inte tycker att det är kul och då sa tjejen att jag skulle gå på hennes cykelklasser så nu ska jag göra det.

Öppnade en byrålåda och ut rasade sju dildos. Jag visste inte att jag hade så många men det har ju blivit mycket självsex eftersom jag intë har nån kille. Ja det dagen den sorgen. Den som blir tillsammans med mig kommer inte få det tråkigt men det kommer bli jobbigt med mina humörsvängningar.

4 kommentarer:

  1. En godman får fullmakt över dina pengar och komemr sköta alla räkningar och utgifter. Du kommer alltså inte själv styra över din ekonomi. När du behöver pengar till något komemr du behöva gå via din godeman för att få ut dom.
    Denna personen har då rätten att ifrågasätta ditt köp.
    Detta kan vara en jätte bra lösning för att komma på rätt köl igen. Det komemr säkert kännas jävligt dumt att inte få handla det du vill men tänk så mycket skit du kommer låta bli att handla och så mycket du komemr spara!!!
    Jag tycker du ska be om det, testa iallafall.
    Vad har du att förlora?

    SvaraRadera
  2. OJ, ber om ursäkt för alla felstavade "kommer" haha, vad fan lixom??

    SvaraRadera
  3. Jag var i tankarna att skaffa en god man, men det innebär i princip att man omyndigförklarar sig själv, man kan inte heller bara säga upp det hur som helst så även om man vill vara fri så kan man inte det bara sådär. Det är som anonym säger, men att ha någon som ifrågasätter vad man gör med sina pengar efter att man betalat sina räkningar kan inte vara kul. Det säger sig själv att man betalar sina räkningar, men det kan säkert finnas en annan lösning än en god man - en kontakt på soc kanske, som kan sätta sig med dig varje månad och se till att du betalar dina räkningar som är det viktigaste.

    Det är vanligt som bipo att man gör ekonomiska utsvävningar, det är ett symptom - ett farligt symptom. För 3 år sen höll jag på att bli vräkt för att jag inte betalat min hyra. Jag gjorde inga stora grejer utan köpte mest god mat och sånt, men ändå gick pengarna. Min pappa fick gå in och rädda mig. Sen dess sköter jag mig prickfritt när det gäller hyran, det gav mig skrämselhicka att nästan bli hemlös.

    SvaraRadera
  4. Nä jag förstår att det inte är en trevlig tanke att dels omyndigförklaras eller själv få bestämma över sina pengar.
    Men ibland måste man göra mindre roliga saker för att kanske få rätsida på det som går snett om och om igen. För om man gör som man alltid har gjort blir ju resultatet det samma.
    Jag tycker inte idén är dum alls, man kan lära sig mycket av att ha en god man.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.