tisdag 30 juni 2015

Jobb

Känner mig alltid som mest kreativ på morgonen. Jag tog en dusch Jag har möte hos min behandlare och tänkte göra mig fin tills då. Sminka mig och sätta på mig rena kläder. Sen kommer boendestödjaren och då måste jag städat lite innan för här ser ut som en upp och ner vänd rövarkula. Dessutom har jag tvättid så det är lite att pyssla med idag. Tänkte försöka klämma in lite träning också.


Vill verkligen ha ett jobb. Men jag måste vara realistisk. Jag tror inte jag skulle klara att jobba heltid som läget är nu. Det kanske är klokt att börja med sysselsättning några timmar i veckan till att börja med. Men jag känner att jag mår sämre när jag inte har något arbete. Självkänslan sjunker lite. Nuförtiden är det ju mycket fokus på att man ska göra karriär och vara så lyckad. Men hur man är ska väl vara minst lika viktigt som vad man gör. Det tycker jag i varje fall.

Jag ska sälja en lampa på blocket idag. Hoppas jag får den såld. Undrar om jag passar i lila ögonskugga. Har en palett hemma. Ska pröva.

Boken och filmen har jag inte tänkt på så mycket men jag ska ta upp det igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.