måndag 22 juni 2015

En måndag i juni

Idag var jag hos min budget och skuldrådgivare och vi gjorde tillsammans en ansökan till Kronofogden om skuldsanering. Jag hade skrivit ett personligt brev där jag förklarade vad som hänt. Hur jag tappar omdömet när jag blir sjuk och spenderar. Jag tycker att det är mycket olyckligt och nästan pinsamt att jag inte klarar att sköta min ekonomi. Men nu är det som det. Jag får börja om från början den dag jag blir skuldfri.

Jo jag var och tränade och det blev en halvtimmes gång i olika lutning och snabbhet. Blev riktigt svettig. Jag ska gå och träna imorgon också tänkte jag.

Jag får väl skylla mig själv när jag är utlämnande på internet men när folk som inte vet nåt om mig egentligen skickar hatmejl då blir man ju lätt störd. Jag tror jag kommer lägga ner min email adress. Eventuellt kanske jag lägger ner bloggen och öppnar en hemlig blogg dit kreti och pleti inte når. Men jag känner att om jag gör det då har ju hatarna vunnit. Jag vet att jag måste vara lite mer försiktig när jag skriver och skriva mer om vad jag har gjort och inte om vad jag ska göra. De flesta som kommenterar här verkar vara vettiga. Jag är glad att ni läser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.