lördag 20 juni 2015

Utsatt

Ska ta pendeltåget hem snart. Det var trevligt igår. Vi åt sill och drack nubbe till. Till huvudrätt åt vi laxsoppa. Till efterrätt jordgubbar och glass. Min moster var här. Hon har blivit så smal. Hon har gått ner 35 kg. Från 105 kg till 70 kg. Hon säger att det började när hon fick jobb i hemtjänsten och började gå mycket. Jag skulle aldrig klara att jobba i hemtjänsten nu med min kraftiga övervikt. Jag ska ju börja gymma och lägga om kosten. Tror att det kommer funka. 

Det är någon som skickar efter saker i mitt namn. Jag fick ett mail om att jag hade beställt en massa blöjor fast jag inte hade gjort det. På måndag går jag till polisen och tar ett snack med dem om det här hatmailen jag får och falska beställningarna jag får. Det är säkert inte mycket de kan göra. Men det känns bättre för mig om jag tar det här jobbiga vidare. Fattar inte varför man gör så! Har dem inget liv eller? 

Mår annars bra. Känner mig hel. 

4 kommentarer:

  1. Jag tycker att du ska döda den mailadressen och skaffa en ny som du ser till att kreti och pleti inte har tillgång till. Jag vet att det är en massa jobb med att byta adress med tanke på alla ställen på nätet där man kanske använder den, men jag tror att det skulle vara värt det för dig. Fundera på saken, tror att polisen kanske skulle säga samma sak.

    SvaraRadera
  2. En bra ide. Det ska jag göra!

    SvaraRadera
  3. Att göra så är så jävla vidrigt. Personen ifråga kommer brinna i helvetet. Usch! Vilket jäääävla svin. Stackars dig! Tycker också du ska se till att byta mailadress. Stay strong. Kram

    SvaraRadera
  4. Hen kommer att brinna i helvetet. Jag ska byta till något svårgissat. Jag fick även mailat en obehaglig bild med en bebis som hade någon slags brödlängd i munnen som gav associationerna att det var en penis, Kommer verkligen anmäla på måndag.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.