måndag 8 juni 2015

Minus på vågen

Sov länge idag. Drömde att jag blev omhändertagen av några civilsnutar och skjutsad till ett hem. Konstig dröm.Jag har gått ner 6 kilo på ett par veckor. Det verkar som Byetta pennan funkar. Jag har mindre aptit och äter mindre portioner. Hoppas det håller i sig! Jag har dagligen sån ångest över att jag är så jäkla fet. Det gör ju inte saken bättre än att kärringjävlar på stan påpekar det. Jag tycker ändå att jag är ganska så optimistisk och tänker på vad jag ska göra åt situationen som att motionera lite varje dag och att utesluta sånt med högt socker och fettinnehåll i kosten. Under de nio åren som jag har gått upp 90 kilo så har jag påbörjat jag vet inte hur många dieter och jag har bara gått upp ca tio kilon om året i snitt. Det är inte det att jag är dum i huvudet som inte fattar den enkla ekvation kalori in/kalori ut. Eller att jag har dålig karaktär. Nä det handlar inte om det. Medicinen gör att man käkar mer och den psykiska sjukdomen gör ju sitt till också.

Idag mår jag ganska bra. Jag har inte gjort mycket och såna dagar när jag inte gör något får mig att känna mig sämre. Jag var iallafall på Apoteket i Farsta C och hämtade ut min medicin. Alltid nåt. Jag beställde en ipad fast sen ångrade jag mig och avbeställde när jag insåg att jag inte har ekonomi som täcker det. Det var bra av mig att avbeställa. En klapp på axeln.




1 kommentar:

  1. Bra gjort att gå ner såpass mycket, hoppas att det fortsätter neråt på vågen. Heja heja! Och JÄTTEBRA att du avbeställde iPaden tycker jag. Det är ju tyvärr ofta en grej med bipopersoner, man får någon slags skygglappar och överspenderar pengar på grejer man varken behöver eller har råd med. Bra gjort Bea!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.