fredag 1 november 2013

Snart Klart

Min syster satte en ny kontakt i lampan. Nu tänkte jag snart bege mig till förorten och hämta nycklar på Familjebostäders kontor och sen åka till lägenheten och sätta upp lampan. Oj nu ringde en läkare och bekräftade svar på blodprov att jag har Borrelia. Det är en sjukdom man får av fästingbett. Det går att behandla. Jag ringde vårdcentralen nu ska boka in en tid med läkare så att jag kan få Kåvepenin utskrivet. Jag är inte rädd för det går ju att bota.

Jag ska köpa en dator.
  • Windows 8 64
  • Intel® Core™ i5-3230M
  • 39,6 cm (15,6-tums)
  • 4 GB DDR3
  • 500 GB 5400 rpm SATA
  •  
    Den som jag har nu är helt värdelös!! Jag får jämt och ständigt låna pappas dator.
    Men snart kommer jag att ha en alldeles egen.

    Min vän Karin ska komma och hjälpa mig att montera ihop möblerna nästa vecka och fixa och dona. Jag ska även ha en inflyttningsfest om en månad. Bjuda på mat och dryck.

    Det känns lite stressigt med alla små moment som ska hinnas med. Men jag är glad över att jag ska flytta. Allt kommer att bli så bra!!

    4 kommentarer:

    1. Du verkar så himla cool och smart! Grattis till läggan! Lägg gärna upp bilder sen på hur det blir när du inrett! Borrelia låter jobbigt! Hoppas du mår bättre snart!

      SvaraRadera
    2. Åh tack! Jag kommer lägga upp lite bilder fortlöpande framöver! Kanske kommer några redan nu idag! Ja fett jobbigt med Borrelian men den ska väl försvinna! Kram!

      SvaraRadera
    3. Du HADE borrelia iaf, vilken tur att de hittade det. Du som bor i stan och allt, vad är oddsen liksom. BRA av läkarna! Du kan få knapra penicillin ett bra tag beroende på hur allvarligt det är, åtminstone är det så på hund att de kan bli tvungna att äta väldigt länge. Men det kan ju skilja sig mycket mellan arterna. Kram Bea, ha en bra helg med lägenhetspyssel!

      SvaraRadera
    4. Ja tydligen såg de indikationer på det något som har och göra med antikroppar som man kan mäta i blodet. När jag var inlagd på vårdintyg i somras så gjorde de en koll på alla sjukdomar för att utesluta en fysisk sjukdom och då trodde de att jag hade borrelia. Fast det var inte så tydligt. Visste inte att det fanns olika arter men då vet jag!

      SvaraRadera

    Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.