lördag 16 november 2013

Fin

Jag gick lite längs gångvägen som går vid Magelungen-sjön här i Farsta Strand. Jag lagade ett eget sushi ris igår. Det är så dyrt att äta sushi ute. Det går bra med min nya kost. Jag känner mig redan lite smalare. I sushi ris ska man ha socker i och jag kände att låt gå då. Annars äter jag inte sockrade produkter. Försöker undvika. Visst vattnas det munnen när jag går förbi glassen och godiset i affären men då som nödlösning unnar jag mig en god frukt. Jag ser ut såhär som på bilden, stor, tjock och bastant. Om jag ska vara ärlig så överensstämmer inte den här bilden med den jag har av mig själv i mitt huvud. Jag ska se till att bilderna matchar!! Använder mig av mobilens timer och klockar de sträckor jag går. Många bäckar små....
 
Igår gick Control på TV. Den är intressant. Om Ian Curtis sångaren i bandet som hängde sig vid unga år. Jag lyssnar mest på punk just nu. Min favorit just nu är Misfits. Jag kom ihåg att jag fick ett bland band med Misfits i tvåan på gymnasiet av en kille. Oj vad jag lyssnade sönder det bandet. Så nu blev jag helt salig när jag fann en skiva med alla bra låtar på.

1 kommentar:

  1. Jag hejar på dig, du är duktig som kommer ut och går. Visst är det fint längs Magelungen? Fast den här årstiden är inte den absolut bästa, det härligaste är en solig vinterdag när isen ligger tycker jag faktiskt. Där har jag gått mycket genom åren. Kram på dig.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.