måndag 18 november 2013

Dag 18 – Planer / drömmar / mål du har

Jag tycker jag har skrivit ganska mycket om mina planer och mål. Ett är ju det här med vikten. Jag får kämpa som fan. Jag blir akut godissugen två gånger om dagen i snitt och då får jag bälga  i mig en massa te med suketter i. Det brukar funka. Jag har ingen plan i stil med att om så lång tid ska jag gå ner så och så mycket. Det får ta den tid det tar och huvudsaken är att man går ner! Det var hälsan!

Sen så vill jag gärna ha ett jobb. Vilket som helst! Jag har ju varit inaktiv så länge så jag får nog trappa upp med sysselsättningen. I retrospektiv så inser jag att jag fått sparken från alla jobb. Kanske ska vara egen företagare istället. Eller skriva en bok! Göra en film! Jag har många strängar på min lyra!

Kanske träffa nån. Men det är ju inget man kan planera. Nu blir du ihop med mig! Nä det funkar inte riktigt så. Jag vet inte. Jag har provat nätdejting och det känns så anonymt.

Ett intresse jag har som jag tagit upp igen är musik. Jag sjunger mycket själv. Har skrivit en egen låt t om. Jag lyssnar mest på vinylplattor. Tröttnat på spotify det blir så snuttifierat. Har en gitarr. Tänkte börja öva igen

2014 får gärna överraska mig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.