fredag 15 november 2013

Motgångar

Jo jag fick tyvärr mitt körkortstillstånd återkallat. Det beror på att jag var intagen på vårdintyg i juli. Jag som var nästan klar med körkortet. Ja det känns minst sagt surt. För nu får jag inte sätta mig bakom ratten förrän kanske i augusti tidigast nästa år. Men vadfan det spelar egentligen inte så jättestor roll för mig. Jag får söka ett nytt tillstånd sen och om jag inte insjuknar nu under dessa tio månader så borde det gå att få körkortstillståndet sen. Det var veckans motgång nummer ett och den andra var att jag inte får utbildningen betald av Stockholms kommun vid distansutbildningen från Borås. Men tja det finns andra liknande utbildningar att söka!!

Jag har inte brutit ett ben!! Såna där grejer är bara petitesser. Egentligen. Men det är klart att vägen inte är spikrak och för mig har den varit minst sagt krokig. Jag tror ändå att det finns en mening med allt!

Linda var här med hennes son Jack, tre månader gammal. Han är mycket fin!

1 kommentar:

  1. Fan vad jobbigt med sådana motgångar. Man kan ju iofs förstå att de återkallade tillståndet, för själv vill man nog inte ha sjuka människor bakom ratten heller. Jag hoppas att du håller dig frisk på alla sätt till nästa år. Jag hoppas också att du hittar en annan likvärdig utbildning som är närmare. Kram Bea.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.