lördag 9 november 2013

Shake it!

Jag har suttit med datorn flera timmar nu totalt sen igår. Program ska ju installeras och bilder, musik, filmer med mera ska överföras. Jag har installerat ett säkerhetsprogram så Itunes med mera. Nu är det bara en sak jag önskar mig och det är Word.

Håller på och lagar kikärtsbiffar. Jag hade inget maizenamjöl. Men då tänkte jag så här man tager vad man haver! Så jag mixade ner 1 dl havregryn och det funkade faktiskt och höll ihop smeten. Mina lösenord är löjligt svårgissade. Jag har en mind map i huvudet med alla lösenord. Det är som när man repeterar repliker till en teaterpjäs. Man får använda sig av bilder. Nu gjorde jag proteinshake av resten av smeten. Bra till mellanmål. I shaken är det naturell yoghurt, spenat, kikärter, i ägg, lite buljongtärning, solrosfrön, champinjoner, havregryn och vatten. Smakar bra. Tips om du tränar mycket att göra egen proteinshake. Köp en stavmixer och gå loss bland grönsakerna i affären.


Ikväll ska jag försöka somna utan immovane. Jag tar propavanen och det får räcka. Jag blir lite groggy dagen efter med så mycket sömnmedicin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.